У Китаї знижується попит на свинину

Показники забою свиней у Китаї протягом останніх місяців скорочувались, через логістичні затримки в портах імпортні постачання також скорочувались. Попри це, ціни на свинину залишились стабільними, через зменшення попиту на цей вид м’яса.

Під час кризи, пов’язаної з поширенням COVID-19 основні китайські компанії, що спеціалізуються на продажі свинини, знизили показники реалізації в середньому на 40%. Китайський ринок свиней постраждав протягом січня-лютого 2020 року через закриття великих міст країни, а також відсутність персоналу на переробних підприємствах. Багато виробників повідомили про менші показники продажів свинини, включаючи такі публічні компанії, як Wens, Muyuan, Zhenbang, Tiabang, DBN, Tiakang та Tangren Shen.

Було кілька прикладів компаній, які збільшили продажі свинини протягом двох перших місяців року, наприклад, New Hope (+ 18%) та Aonong (+ 12%). Основні виробники в цій галузі, такі як WH WH, змушені були налагоджувати свою діяльність на фермах і заводах через масову нестачу персоналу. Лише нещодавно діяльність у їх підрозділах відновилася на 95%.

Попри значне скорочення пропозиції, у період з 22 січня по 4 березня ціна м’яса свині за кілограм зросла з 36,615 до 36,66 юанів. Такі незначні зміни котирувань пов’язані зі зменшенням попиту.

Розкажіть друзям:

Джерело: Новини про м’ясо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *