Ужгородка

Новини Закарпаття

Зеленський: 27 березня Україна закриє свої кордони для всіх

Президент України Володимир Зеленський заявив, що влада країни закриє кордони з 27 березня, в тому числі для українських громадян у рамках карантину через спалах коронавірусу. Про це він повідомив у своєму новому відеозверненні.

“До кінця п’ятниці, 27 березня, буде закрито державний кордон та припинені всі пасажирські перевезення. Два тижні тому я закликав громадян терміново повернутися в Україну. Більшість зробило це самостійно. Інших – а це понад 80 тисяч – ми повернули додому літаками, поїздами і автобусами… Ми опинилися перед важким вибором між громадянами і безпекою 40 млн громадян всередині країни… Про тих, хто не зможе повернутися в найближчі два дні, подбають наші дипломатичні представництва і українські громадяни за кордоном. Про українців, які залишилися за кордоном, ніхто не забуде”, – заявив Зеленський.

Президент додав, що поступово будуть евакуювати тих, хто залишився за кордоном, але з урахуванням епідемічної ситуації в місцях їхнього перебування.

Як раніше повідомляв НАШ, Володимир Зеленський анонсував проект “Великдень вдома”, який дозволить віруючим відсвяткувати свято вдома.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору