Ужгородка

Новини Закарпаття

Новий виробник “псевдом’яса” з’явився на ринку США

Один з найбільших світових виробників свинини, американська компанія Smithfield Foods оголосила про запуск лінії псевдом’яса на рослинній основі. Нові продукти будуть виходити під брендом Pure Farmland.

Вегетаріанська лінійка представлена ​​8 товарами: різноманітними пиріжками для сніданку, фрикадельками, котлетами, білковими закусками, гамбургерами та ін. Основою продуктів від Pure Farmland є соя. Всі продукти виготовлені з додаванням натуральних ароматизаторів, містять глютен і молочні продукти, і є хорошим джерелом білка. У компанії зазначають: з огляду на те, що соя є повноцінним білком, вона забезпечує рівень усіх незамінних амінокислот, які не може забезпечити більшість інших рослинних білків.

Продукцію Pure Farmland позиціонують, як таку, що підійде людям, які дотримуються флекситаріанської дієти: намагаються мінімізувати споживання м’яса, але повністю не відмовляються від продуктів тваринного походження.

Псевдом’ясо – білкова продукція на основі рослинної сировини від Pure Farmland буде доступною у відділах свіжих та охолоджених продуктів роздрібних магазинів США вже в середині вересня. Уся продукція з нової лінії пропонується в екологічній упаковці, виготовленій з застосуванням понад 50% переробленого матеріалу. На ринок США вже вийшли два великих виробники рослинного м’яса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору