Ужгородка

Новини Закарпаття

Річний баланс м’яса, субпродуктів і жиру в Україні – Оновлення 8.2019

Яловичина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
47
48
39
37
40

Імпорт
2
2
2
2
2

Виробництво
307
301
291
288
309

 – с/г підприємства
74
78
75
69
83

 – господарства населення
233
223
216
218
226

Загальна пропозиція
356
351
332
327
350

Експорт
52
45
54
55
50

Споживання
250
261
235
226
249

Втрати
6
6
6
6
6

Кінцеві запаси
48
39
37
40
45

Загальний попит
356
351
332
327
350

Споживання на душу населення
5,8
6,1
5,5
5,4
5,9

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

Свинина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
46
46
50
55
50

Імпорт
5
4
8
36
33

Виробництво
647
640
631
604
605

 – с/г підприємства
333
332
312
302
324

 – господарства населення
314
308
319
302
282

Загальна пропозиція
698
690
689
695
688

Експорт
47
4
6
2
4

Споживання
592
623
615
630
622

Втрати
13
13
13
13
13

Кінцеві запаси
46
50
55
50
50

Загальний попит
698
690
689
695
688

Споживання на душу населення
13,8
14,6
14,5
14,9
14,8

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо свійської птиці (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
82
83
95
81
112

Імпорт
63
85
121
133
140

Виробництво
1 144
1 167
1 185
1 259
1 362

 – с/г підприємства
968
992
1 014
1 085
1 198

 – господарства населення
176
174
171
174
164

Загальна пропозиція
1 289
1 335
1 400
1 472
1 613

Експорт
182
242
273
331
420

Споживання
999
973
1 020
1 002
1 053

Втрати
24
25
26
28
30

Кінцеві запаси
83
95
81
112
110

Загальний попит
1 289
1 335
1 400
1 472
1 613

Споживання на душу населення
23,3
22,8
24,0
23,7
25,0

* прогноз

Інше м’ясо (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
2
2
2
2
2

Імпорт
0
0
0
0
0

Виробництво
35
34
34
35
35

 – с/г підприємства
2
1
2
2
2

 – господарства населення
34
32
33
33
33

Загальна пропозиція
38
36
36
37
37

Експорт
0
0
0
0
0

Споживання
35
33
33
34
34

Втрати
1
1
1
1
1

Кінцеві запаси
2
2
2
2
2

Загальний попит
38
36
36
37
37

Споживання на душу населення
0,8
0,8
0,8
0,8
0,8

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо (без субпродуктів і жиру, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
177
179
186
175
204

Імпорт
70
92
131
171
175

Виробництво
2 133
2 141
2 140
2 185
2 310

 – с/г підприємства
1 376
1 404
1 402
1 458
1 606

 – господарства населення
757
737
738
727
704

Загальна пропозиція
2 380
2 412
2 457
2 531
2 689

Експорт
281
291
334
388
474

Споживання
1 876
1 891
1 904
1 892
1 958

Втрати
44
45
45
47
50

Кінцеві запаси
179
186
175
204
207

Загальний попит
2 380
2 412
2 457
2 531
2 689

Споживання на душу населення
43,8
44,3
44,8
44,7
46,5

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Субпродукти (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
14
14
13
14
14

Імпорт
29
24
24
28
28

Виробництво
166
163
160
155
160

 – ВРХ
62
61
59
58
62

 – свиней
101
100
99
94
95

 – інші
3
3
3
3
3

Загальна пропозиція
209
202
197
197
202

Експорт
4
7
9
6
7

Споживання
183
174
167
169
173

Втрати
8
7
7
7
8

Кінцеві запаси
14
13
14
14
14

Загальний попит
209
202
197
197
202

Споживання на душу населення
4,3
4,1
3,9
4,0
4,1

* прогноз

Тваринний жир (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
9
8
8
10
9

Імпорт
56
45
54
60
58

Виробництво
63
62
61
59
60

 – ВРХ
16
16
15
15
16

 – свиней
46
45
45
43
43

 – інші
1
1
1
1
1

Загальна пропозиція
128
115
123
128
126

Експорт
8
0
0
0
0

Споживання
107
103
109
115
112

Втрати
5
4
5
5
5

Кінцеві запаси
8
8
10
9
10

Загальний попит
128
115
123
128
126

Споживання на душу населення
2,5
2,4
2,6
2,7
2,7

* прогноз

М’ясо (включаючи субпродукти й жир, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
200
202
207
198
227

Імпорт
155
161
209
259
261

Виробництво
2 361
2 367
2 362
2 399
2 529

Загальна пропозиція
2 717
2 729
2 778
2 856
3 017

Експорт
293
298
343
395
481

Споживання
2 166
2 167
2 180
2 176
2 243

Втрати
57
56
57
59
62

Кінцеві запаси
202
207
198
227
230

Загальний попит
2 717
2 729
2 778
2 856
3 017

Споживання на душу населення
50,6
50,8
51,3
51,5
53,3

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору