Ужгородка

Новини Закарпаття

У ЗСУ число хворих на COVID-19 збільшилось до семи

У Збройних силах України зафіксовано ще два випадки коронавірусу. Загальна кількість випадків збільшується до семи.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

“9 квітня в Збройних Силах України зареєстровано ще 2 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2”, – йдеться в повідомленні.

У військовослужбовця Васильківського гарнізону, який був напередодні госпіталізований до Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ” з попереднім діагнозом “пневмонія”, після відповідного обстеження та проведення ПЛР тестування, підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Наразі він перебуває у госпіталі, його стан задовільний.

Інший інфікований військовий однієї з військових части Маріуполя.

“З кінця березня він перебував на самоізоляції після контакту з особами, у яких було підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 29 березня у нього підвищилася температура. Зроблені на початку квітня з інтервалом 4 доби швидкі тести показали негативний результат. Сьогодні надійшли результати ПЛР тестування, які підтвердили захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19”, – розповіли в прес-службі ЗСУ.

Як повідомляв НАШ раніше, у ЗСУ зафіксували першу смерть від коронавірусу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору