Ужгородка

Новини Закарпаття

Циганов: Розслідування проти Криклія почалося з поста його дружини про побиття

Правозахисник ГО “Стоп корупція” Володимир Циганов в прямому ефірі НАШого телеканалу заявив, що розслідування проти міністра інфраструктури Владислава Криклія почалося з поста його дружини про побиття.

За його словами, розслідування почалося дуже швидко, адже його декларація не співпадала з реальним життям.

“Ми побачили на сторінці його цивільної дружини Тетяни про те, що її співмешканець дуже сильно побив. Там були фото її, синяки. Ми вирішили перевірити, що це за інформація, оскільки пост пробув лише хвилин 10. Було таке враження, що або він її залякав, або дав певні кошти, щоб пост був видалений”, – заявив Циганов.

Правозахисник додав, що вони під виглядом простих людей, яким потрібна психологічна консультація (Тетяна Декало працює психологом), вони записалися на прийом.

“Почалося з цього посту. Чому ж така ситуація, чому ви його виклали в синяках, а потім швидко забрали. Я думаю, що в такому стресовому стані вона і почала розмовляти і розказувати про те, що дійсно відбувається”, – додав він.

Він вважає, що таким чином журналісти зможуть показати приховане життя ТОП-чиновників.

Циганов заявив, що подружжя вже подало заяву до поліції, а щодо побиття назвали це “зломом сторінки у фейсбук”, хоча сам в це не вірить.

Як повідомляв НАШ раніше, міністр інфраструктури Криклій приховав дружину, щоб не декларувати доходи.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору