Ужгородка

Новини Закарпаття

“Він приховує дружину від НАЗК”: реакція соцмереж на таємну дружину міністра Криклія

НАШа ведуча Ольга Веремій дізналася, як у соціальних мережах відреагували на те, що міністр інфраструктури Владислав Криклій приховував свою дружину.

Зазначається, що Криклій на своїй сторінці у Facebook не приховує, що перебуває у шлюбі, однак у деклараціях, які чиновник заповнює з 2014 року, інформація про членів сім’ї відсутня.

Політичний консультант та голова аналітичного центру “ІНПОЛІТ” наголосив, що він крайній противник, коли люди рахують чужі гроші. Виняток — чиновники, які живуть на наші з вами гроші.

“Міністр інфраструктури Владислав Криклій близько десяти років приховує свою цивільну дружину. Ні, не від заздрісних поглядів інших чоловіків, він приховує її від НАЗК. Тим часом, сьогодні міністр записує на неї, простого психолога, квартири, машини та інші цінні дрібнички”, – повідомив він у Facebook.

Цивільна дружина Владислава Артуровича — Тетяна Декало, яка у розмові з журналістами підтвердила тривалі стосунки з міністром. Зокрема, сам Криклій запевняє медійників, що відносин у понад 10 років не має.

Пару видають тільки лайки на Facebook. Владислав регулярно ставить сердечка під фото Декало. Проте спільних публікацій немає. Є тільки одна, яка зроблена ще у 2014 році, у якій зазначено: “За Вас можна не тільки ребро, а й вуха. Зі святом, дорогі!” Пост присвячений 8 березня, на якому відмічена його дружина.

За таємне та незадеклароване кохання міністру доведеться відповідати, але не тільки за це. До 1 червня чиновник має подати декларацію, і її оприлюднить НАЗК. Якщо він не зазначить майно, яким користується, слідство доведе спільний побут, і Криклію доведеться відповідати за невірогідне декларування. 

Як НАШ повідомляв раніше, депутат від “ОПЗЖ” Ілля Кива звернувся в прямому ефірі НАШого телеканалу до президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, щоб міністра інфраструктури Владислава Криклія відсторонили від даної посади під час розслідування.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору