Ужгородка

Новини Закарпаття

Геращенко про криваву трагедію в Житомирській області: Двоє людей померли уві сні, навіть не прокинувшись

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів подробиці страшної трагедії в Житомирській області, де чоловік розстріляв сімох людей.

Про це йшла мова у прямому ефірі телеканалу НАШ.

“Вчора на ставку в Житомирській області зібралася компанія, члени якої знали один одного. Їх було дев’ять чоловік – вісім гостей і орендар ставка, чоловік 1962 року народження. Увечері шестеро приїжджих лягли спати в сараї поруч, а господар ставка разом з двома гостями залишився випивати. В результаті у них виникло різке неприємне ставлення один до одного, на якій підставі – належить дізнатися слідству. Господар цього ставка застрелив своїх двох співрозмовників, після чого попрямував до сараю, де спали інші люди. Потім він почав стріляти в сплячих людей, двоє людей померли уві сні, навіть не прокинувшись”, – розповів Геращенко.

Також він зазначив, що одному з гостей вдалося втекти в ліс і врятуватися.

“Кілька людей встигли вскочити і в чому мати народила намагалися уникнути цієї сумної долі, при них було зареєстровано мисливську зброю, але вони не встигли нею скористатися. Одному з гостей вдалося втекти в ліс, завдяки ночі. Він вийшов до найближчого села і викликав поліцію, після чого підозрюваний був затриманий”, – повідомив Геращенко.

Як раніше повідомляв НАШ, під Житомиром чоловік розстріляв сімох людей з мисливської рушниці.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору