Ужгородка

Новини Закарпаття

У Харкові люди протестують проти приєднання до Мереф’янської ОТГ

У Харкові під стінами обласної державної адміністрації відбувається протести з приводу приєднання до Мереф’янської ОТГ, зокрема, до Тимченківської сільської ради. Деталі дізнавався НАШ кореспондент.

Зазначається, що в новій редакції перспективного плану формування території в Харківській області докорінним чином поділили регіон. Ті сільські ради, які належали до одного району, зараз будуть належати до зовсім інших адміністративних одиниць проти волю жителів цих територій. 

За словами учасників протесту, показовим є те, що за п’ять років Мереф’янська ОТГ не зробила жодних кроків на зустріч. Також протестуючі говорять про те, що робиться це задля того, щоб наповнити бюджет Мереф’янської ОТГ, а не для того, щоб покращити життя жителів цих територій. 

“Що стосується самого незахищеного населення, а саме людей похилого віку. Вони належать до тієї прошарки нашого народу, які найпростіше піддаються до якихось умовлянням і обіцянкам. Це відразу підвищить вартість тарифів. На жаль, наші пенсіонери отримують не такі великі пенсії. Економічно нам вигідно залишатися в Змієві “, – сказала жінка, яка вийшла на протест. 

Як НАШ повідомляв раніше, правознавець Денис Ярославський вважає, що акції протестів, які останнім часом відбуваються в Києві, скоординовані з політичною фракцією “Опозиційна платформа — За життя”.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору