Ужгородка

Новини Закарпаття

Нардеп Герасимов: Політичні переслідування Порошенка ініціював Зеленський

Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Артур Герасимов прокоментував штурм співробітниками ДБР музею імені Івана Гончара, де проходила виставка картин п’ятого президента України Петра Порошенка. Депутат вважає, що політичні переслідування Порошенка ініційовані президентом Володимиром Зеленським. 

Про це йшлося у прямому ефірі телеканалу НАШ.

“Це один із кращих музейних закладів України. Ці держиморди публічно принижували його директора Петра Гончара, не пропускаючи його до приміщення. ДБР здійснило спробу викрасти приватну колекцію картин Порошенко, яку родина виставила для вільного доступу відвідувачів після завершення карантину. Спецназівці здійснили напад на журналіста, перешкоджали народним депутатам виконувати свої обов’язки. ДБР не має санкції суду ані на проникнення у приміщення, ані на арешт колекції”, – сказав Герасимов. 

За його словами, адвокати Порошенка планують надати правову оцінку діям ДБР. 

“Ми вже подали чотири заяви до поліції, але політичні висновки очевидні вже зараз. Після погроз Володимира Зеленського на адресу Петра Порошенка, які минулого тижня пролунали на прес-конференції глави держави, ясно як вдень, що переслідування п’ятого президента несуть суто політичний характер і відбуваються за наказом і тиском шостого президента. Зеленський прямо вимагав вироку людині, яку вважає своїм конкурентом”, – сказав Герасимов.

Як раніше повідомляв НАШ, ДБР штурмом ввірвалось до музею Гончара, внаслідок чого постраждали декілька людей і народний депутат. 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору