Ужгородка

Новини Закарпаття

Бужанський: У мене піднімається настрій, коли люди в формі ганяють Порошенка

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Максим Бужанський розповів про своє ставлення до п’ятого президента України Петра Порошенка.

Свою думку він висловив в ефірі програми “Максимум” на телеканалі НАШ.

“Завжди, коли Петра Олексійовича ганяють люди в формі, мені це піднімає настрій. Я саме так собі і уявляв кожен день цього року. Для професійних людей це виглядає фарсом і, швидше за все, цим і є. Громадяни шість років мріяли подивитися, як Петра Олексійовича кожен день женуть люди в формі. Спочатку Петро Олексійович має звикнути до думки, що “бобік” поліцейський поруч проїде, а він шарахнеться в обійми Артура Герасимова і сховається за Ірину Геращенко, це повинна бути реакція на рівні безумовного рефлексу. Якщо привчимо до цього, то рушимо далі”, – сказав Бужанський.

Також він вважає, що рейтинг Порошенка досяг свого максимуму.

“Люди нічого не забули і нічого не простили. Нікого не цікавить, що там у Петра Олексійовича було з цими картинами, купив він їх у самого себе, яким чином він перетягнув їх через кордон – це взагалі нікого не цікавить. Є цілком конкретні кримінальні справи: там зловживав владою, там незаконно викинув за кордон Саакашвілі, там незаконно вивіз за кордон Чауса, там втрутився в судову владу”, – зазначив депутат.

Як раніше повідомляв НАШ, адвокат Порошенко не зміг відповісти на НАШе запитання щодо того, хто є кінцевим власником картин в музеї Гончара.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору