Ужгородка

Новини Закарпаття

Монастирський про згвалтування дівчини у Кагарлику: Затримані поліцейські не визнають своєї вини

Народний депутат від фракції “Слуга народу” та член правоохоронного комітету Денис Монастирський розповів про хід справи, у якій двоє співробітників поліції підозрюються у гвалтуванні та катуванні дівчини прямо у відділку. 

Про це він говорив під час спілкування з журналістами, трансляцію вів телеканал НАШ.

“Проходить перевірку кожна особа Кагарлицького відділення поліції на відповідність їхніх дій тим службовим обов’язкам, які вони мали виконувати. Зараз йде мова про те, чи знав керівник, що у його відділенні здійснюються допити. Працівники поліції були абсолютно впевнені у своїй безкарності. Вони навіть не намагалися особливо приховати сліди злочину. Я особисто був там і бачив сліди крові на підлозі, що говорить про те, що вони навіть не намагалися приховати ці сліди”, – сказав Монастирський. 

За його словами, у цій справі зараз проводиться 43 експертизи. Також він повідомив, що затримані правоохоронці не визнають своєї провини. 

“Затримані поліцейські не визнають злочини, які вчиняли, і підтверджують, що не було самого злочину, що дівчина сама погодилась на статевий зв’язок”, – додав депутат.

Як раніше повідомляв НАШ, ДБР підозрює двох поліцейських з Кагарлика у знущаннях над дівчиною 1995 року народження. 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору