Ужгородка

Новини Закарпаття

Хабар для НАБУ і САП: суд арештував другого фігуранта з можливістю внесення застави

Вищий антикорупційний суд взяв під варту першого заступника ДПС в Києві Миколу Ілляшенка, якого підозрюють у справі про спробу надання хабаря керівникам НАБУ та САП із альтернативою внесення застави у понад 80 млн грн.

Відповідне рішення оголосив суддя ВАКС.

ВАКС застосував до Ілляшенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у 84 млн 80 тис. грн до 10 серпня.

“Клопотання детектива НАБУ погодженого прокурором САП – задовольнити частково. Застосувати до Миколи Ільяшенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Визначити альтернативою 84 млн грн застави”, – повідомила суддя

Ільяшенко, який фігурує у справі про рекордний хабар в історії України, був відсторонений від обов’язків заступника начальника податкової Києва.

Нагадаємо, детективи НАБУ задокументували передачу хабаря керівництву НАБУ і главі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в розмірі 6 млн доларів від колишнього топ-чиновника. Вилучені гроші мали спонукати правоохоронців закрити кримінальне провадження проти екс-міністра екології Миколи Злочевського до його дня народження – 14 червня.

Як повідомляв НАШ раніше, Україна отримала статус партнера НАТО з розширеними можливостями.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору