Ужгородка

Новини Закарпаття

Клітіна: Нехай дивляться та звикають, що дівчина з грудьми може бути розумною

Екс-заступниця глави Міністерства інфраструктури Олександра Клітіна заявила у прямому ефірі на телеканалі НАШ, що її звільнили з посади радниці глави держкосмагентства та розповіла деталі про заяву щодо створення власної політичної сили. 

“Я вже не радник космічного агентства – вони мене звільнили. Я думаю, що Зеленський злякався конкуренції. Я ж для нього серйозний конкурент. Взагалі кажуть, що звільнили ще у п’ятницю, але мені не повідомили”, – сказала вона. 

Олександра наголосила, що поки з нею щодо політичної партії ніхто не зв’язувався, проте міжнародні партнери неофіційно висловили підтримку. 

Крім цього, Клітіна пояснила, чому обрала таку локацію для запису відеоролику та занадто відвертий дрес-код. 

“Я протестую проти сексизму в нашій країні. А що тут такого, що у людини є груди? І що, за це треба травити? Нехай дивляться та звикають, що дівчина з грудьми може бути розумною”, – пояснила Олександра. 

Також Клітіна детальніше розповіла, що було після звільнення її з міністерства. 

“Мене нікуди не викликали (на допит – ред.) і нічого не питали. те, що було записано з Джокером, я ж не повідомляла на всю країну. Це був якийсь троль, медіакілер, який хотів мене підставити. Так, я доповідала в адміністрацію президента, що відбувається, бо я не хочу прикривати корупційного шефа. Ось він це і використав”, – підкреслила вона. 

Нагадаємо, що Олександра Клітіна, яка раніше потрапила у секс-скандал, записала відеозвернення, в якому заявила, що створює партію, де буде боротися з корупцією.

Як НАШ повідомляв раніше, екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна прокоментувала корупційну складову в компанії “Укрзалізниця”. Вона вважає, що це явище не зникне, доки компанія буде монополією.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору