Ужгородка

Новини Закарпаття

Скороход: Сумно дивитися, як ставляться до жінок у Верховній Раді та з ким нас порівнюють

Народний депутат Анна Скороход прокоментувала заяви екс-заступника міністра інфраструктури Олександри Клітіної про створення партії “Україна проти корупції”. Також депутат розповіла про відношення до жінок у Верховній Раді. 

Про це йшла мова у прямому ефірі телеканалу НАШ.

За словами Скороход, вона не вступила б до партії Клітіної, так як не сприймає її всерйоз. У той же час вона також звернула увагу на нерівність між чоловіками та жінками у політиці. 

“Мені сумно бачити, як наші колеги ставляться до жінок у Верховній Раді та з ким вони нас порівнюють. Якщо зважати на слова Арахамії та Корнієнка, то як до м’яса, по іншому я це прокоментувати не можу. У багатьох випадках нас взагалі не сприймають як самостійних політиків. Що б там чоловіки не казали, але жінки сильніші та сміливіші”, – сказала Скороход.

Нагадаємо, що раніше керівники фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко і Давид Арахамія вирішили обговорити свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву. Депутати не помітили, що мікрофони поруч з ними були включені і назвали жінку “робочою бабою” і “взагалі красунею”.

Як раніше повідомляв НАШ, Олександра Клітіна розповіла, як потрапила на роботу в Мінінфраструктури. 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору