Ужгородка

Новини Закарпаття

Психолог про нове відео Клітіної: Вона просто хоче себе продемонструвати

Психолог Вадим Колесніков у прямому ефірі на телеканалі НАШ заявив, що у екс-заступниці міністра інфраструктури Олександри Клітіної немає ніякої психологічної травми – вона просто хоче себе продемонструвати.

“Я не думаю, що це наслідок однієї травми. Таким чином людина себе маніфестує, просуває, про себе розповідає, хоче, щоб її впізнали краще. Як правило, травматик намагається сховатися. Що стосується Клітіної, мова йде не про травму, а просто бажання себе продемонструвати”, – сказав Колесніков.

Психолог зазначив, що робити власний політичний піар стає в Україні якимось хорошим фоном.

“Коли у минулі часи з будь-якого приводу звучало слово “реформи” або “корупція”, то тепер, напевно, буде звучати – партійне будівництво”, – підкреслив він.

Нагадаємо, Олександра Клітіна записала ще одне відео в купальнику, де заявила, що зробить “соціальний експеримент”. На цей раз вона розмовляла російською мовою, тому що в РФ вона “також стала зіркою”.

Як НАШ повідомляв раніше, екс-заступник міністра інфраструктури Олександру Клітіну звільнили з Державного космічного агентства України за наказом голови ДКА, бо вона була позаштатним співробітником і з 26 червня завершила свою консультативну місію.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору