Ужгородка

Новини Закарпаття

Бондаренко: Порошенко показав себе як людину, яка працює в інтересах чужих країн

Народний депутат попередніх скликань Олена Бондаренко заявила у прямому ефірі на телеканалі НАШ, що п’ятий президент України Петро Порошенко показав себе як людину, яка працює в інтересах чужих країн і третіх осіб.

“Майже 20 кримінальних справ, де є навіть справи з ознаками державної зради. Не відкрито ще кримінальну справу за “плівкам Байдена”, яке я вважаю самим серйозно і важливим, оскільки там у всій красі Петро Олексійович показав себе як людину, яка працює в інтересах чужих країн, третіх осіб”, – сказала Олена.

За словами екснардепа, це людина, яка тиснула на виконавчі органи влади України, наприклад, по такому епізоду, як підвищення тарифів ЖКГ всьому населенню, після чого хвалився цим.

“Це точно йде в розріз з моїми інтересами і вашими. Це приклад того, що сьогодні правоохоронна система, швидше за все, займається всього лише бутафорними процесами. І не збирається наздоганяти злочинців в нашій країні і саджати”, – підкреслила Бондаренко.

Як НАШ повідомляв раніше, Печерський районний суд Києва відклав розгляд запобіжного заходу п’ятого президенту Петру Порошенко. Засідання перенесли на 8 липня.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору