Ужгородка

Новини Закарпаття

У Донецькій області внаслідок аварії п’ять населених пунктів залишилися без води

У Донецькій області жителі Дружківки, Костянтинівки, частково Торецька, Слов’янська і Краматорська залишилися без води через прорив на ділянці магістрального водоводу.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко в Facebook.

Зазначимо, що прорив стався на ділянці магістрального водоводу діаметром 140 см між другим і третім підйомами Другого донецького водопроводу. В результаті водопостачання в Дружківці, Костянтинівці і частково в Торецькому зупинено, в Слов’янську і Краматорську обмежили подачу води.

За словами Кириленка, сьогодні, 6 липня, о 5:00 завершилися зварювальні роботи пошкодженої ділянки водопроводу і почалося його заповнення.

“Цей процес буде тривати близько шести годин, також буде потрібен час на заповнення водопроводів від насосної станції”, – поінформував голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

Також повідомляється, що у найвіддаленіших частинах Костянтинівки вода з’явиться вже сьогодні ввечері, а в будинках і квартирах – вночі.

При цьому він зазначив, що жителі Слов’янська, Краматорська, Торецька і Дружківки у повному обсязі отримають воду раніше.

Як НАШ повідомляв раніше, в Києві на мосту імені Патона стався прорив теплотраси.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору