Ужгородка

Новини Закарпаття

“Слуга народу” Бужанський розповів, яка відповідальність чекає Порошенка за розмови з Путіним

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Максим Бужанський прокоментував опубліковану телефонну розмову п’ятого президента України Петра Порошенка з президентом Росії Володимиром Путіним, заявивши, що це черговий плювок у бік своїх же прихильників.

Своєю думкою він поділився у прямому ефірі на телеканалі НАШ. 

“Я вважаю, що це свого роду моральна компенсація за ті п’ять років принижень, яким Петро Олексійович піддавав більшу частину громадян нашої країни – це було його політикою. Всі ці ярлики, які він розвішував, “зрадник”, “п’ята колона” – це все транслювалося в адресу українців. У той час як він сам, декларуючи подібні речі, тиснув руки, обіймався в телефоні”, – зазначив депутат.

Також Бужанський розповів, яка відповідальність чекає Порошенка за розмови з Путіним.

“Кримінальна відповідальність Петра Олексійовича очікує в іншому місці і з інших питань. Якщо він перестане ганебно ховатися від слідства і суду, то суд винесе рішення, чи є там місце для кримінальної відповідальності. Що стосується політичної відповідальності. Він же політичний нуль і лузер у всіх відносинах. До того, що ми бачили самі за ці п’ять років, додати вже нічого. Це черговий плювок в бік своїх же прихильників”, – заявив нардеп.

Нагадаємо, що позафракційний народний депутат України Андрій Деркач разом з Костянтином Куликом оприлюднили нові “плівки”, де нібито зафіксована Петра Порошенка і Володимира Путіна від 30 квітня 2015 року.

У “плівках Деркача” Порошенко і Путін обмінялися люб’язностями. Порошенко привітав Путіна з 1 травня, вони сміються і обмінюються жартами.

Як НАШ повідомляв раніше, міжнародний експерт Василь Вакаров заявив, що п’ятий президент Петро Порошенко не раз спілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним, просто не може в цьому зізнатися.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору