Ужгородка

Новини Закарпаття

Політолог: Зеленський йде шляхом Порошенка, зміщується в патріотичну нішу

Політичний експерт Дмитро Корнійчук в прямому ефірі на телеканалі НАШ заявив, що президент України Володимир Зеленський йде шляхом свого попередника – Петра Порошенка.

“Зеленський втрачає голоси на південному сході, і намагається зберегти голоси в центрі і на заході. Взагалі Зеленський починає трошки орієнтуватися на інший електорат, ми бачимо зміну його риторики, на більш патріотичний. Зеленський йде шляхом Порошенка, він починає зміщувати таку патріотичну нішу. Це говорить про те, що на Донбасі нічого просуватися не буде”, – заявив він.

За словами Корнійчука, призначення першого президента Леоніда Кравчука на посаду голови української делегації в ТКГ свідчить про те, що там “все заглохло”.

“Кучма пішов, він не хоче брати участь в балагані. Це людина, яка “відповідає за базар”. Якщо Кучма обіцяв, що формулу Штайнмайєра внесуть в законодавство, а її потім не внесли – то він підставив себе. А Кравчук може 50 хвилин розповідати ні про що. Задача Кравчука – нести багато пустих слів”, – додав політичний експерт.

Як повідомляв НАШ раніше, уряд підтримав заборону роботи нічних клубів і дискотек.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору