Ужгородка

Новини Закарпаття

Навчання у пандемію: НАШ дізнався, як будуть працювати столичні школи

НАШ кореспондент Анна Осипенко розповіла подробиці щодо нового навчального року у київських школах.

Навчання у спеціалізованій школі №47 в Печерському районі Києва буде відбуватися з дотриманням рекомендацій МОЗ.

Учень буде приходити до школи, дезінфікувати руки, йому будуть вимірювати температуру у класній кімнаті. Якщо у когось буде виявлена температура, то його переведуть до тимчасового ізолятору, де і буде чекати батьків. Якщо батьки не можуть приїхати, то буде викликана швидка медична допомога. Без дозволу батьків до медзакладу учня доправити не можуть.

В школі діти повинні сидіти по одному за партою, вчителі будуть працювати в захисних щитках. Навчання у молодшій, середній та старшій школах буде розпочинатися у різний час. Це зроблено для того, щоб уникнути натовпу під час перерви.

Учні 1-4 класів будуть харчуватися у класних кімнатах, для них будуть підготовлені спеціальні бокси, ввесь посуд буде одноразовий.

Деякі уроки будуть проводитися на вулиці: фізкультура, біологія і природознавство. Якщо захворів учень – то клас буде самостійно вирішувати, чи варто переходити на дистанційне навчання.

Перший заступник голови КМДА розповів, що на закупівлю медзасобів витратили 33 мільйони гривень, тому батькам не треба буде здавати кошти.

Як повідомляв НАШ раніше, в ОП відреагували на музичний скандал у День Незалежності.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору