Ужгородка

Новини Закарпаття

“Не треба звинувачувати Зеленського у розстрілі автобуса”: Дяченко і Мошенець посперечалися у прямому ефірі

Політичний експерт Олена Дяченко та народний депутат від фракції “Слуга народу” Олена Мошенець посперечалися у прямому ефірі телеканалу НАШ через ситуацію з розстріляним автобусом в Харківській області.

“Саме слабкість влади призводить до того, що деякі функції по вирішенню соціальних конфліктів беруть на себе бандитські формування. Тому що держава нічого не робить, а тільки переписується в Facebook. Ми всі пів дня чекали, поки відреагує президент… але від його реакції взагалі нічого не повинно залежати. Люди не повинні чекати його відмашки – реагувати чи ні”, – Дяченко.

“Реакція президента і влади була. Не потрібно робити з цього щось таке…”, – Мошенець.

“Ви хочете сказати, що ситуація нормальна?”, – Дяченко.

“Я не кажу, що ситуація нормальна, не потрібно пересмикувати мої слова. Я говорю про те, що давайте говорити правду. Я не підтримую провокації про те, що владі це вигідно. Нам це точно не потрібно”, – Мошенець.

“Тобто ви вважаєте, що правоохоронні органи виконали свою функцію щодо попередження злочинів в цьому випадку?”, – Дяченко

“Ви зараз намагаєтеся звинуватити державу. Так, у держави є превентивна функція, яка, можливо, не виконується на 100%. Але попередити провокації і теракти не може жодна країна в світі”, – Мошенець.

“У цій ситуації звучать політичні гасла, тобто ситуація політизована. Ви зараз захищаєте міністра юстиції, який не діє”, – Дяченко.

“Я нікого не захищала, я просто вас поправила”, – Мошенець.

“Ви здогадувалися, що у деяких політичних партій є воєнізовані формування?”, – Дяченко.

“Функцію для того, щоб розібратися, що там сталося, дійсно має правоохоронна система. І не потрібно звинувачувати президента в тому, що сталася сутичка”, – Мошенець.

Як раніше повідомляв НАШ, Михайло Добкін і Тетяна Чорновол влаштували перепалку під час прямого ефіру на телеканалі НАШ через мовне питання.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору