Ужгородка

Новини Закарпаття

Оля Полякова звернулась до Зеленського, аби той вплинув на Кабмін. Відео

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла на “антикарантинний мітинг” для того, щоб працівникам креативної індустрії змогли пом’якшити умови роботи під час пандемії. Зокрема у прямому ефірі телеканалу НАШ співачка звернулась до президента України Володимира Зеленського. 

“Наша проблема у тому, що Кабінетом міністрів 26 серпня була винесена постанова, за якою одним компаніям можна проводити концерти, а іншим не можна. Є багато компаній, у яких великий бізнес… але наразі їх позбавили права проводити концерти. Одним концерти за правилами карантину (з правильною розсадкою та масками) можна проводити, а іншим не можна. Це антиконституційне рішення. Ми готові робити концерти за правилами, а не за такими законами, де чорт ногу зламає”, – заявила співачка.

Також вона звернулась до президента за допомогою:

“Я дуже прошу Володимира Зеленського, якщо він може якось повпливати на Кабмін, тому ще вирішив саме Кабмін, то я дуже прошу на це вплинути. Мені багато кажуть: “Ви ж знаєте Зеленського, то сходили б і попросили”. Ні, у демократичній країні так це не робиться. Подаються документи, люди їх розглядають і це повинна бути відкрита інформація”

Як раніше повідомляв НАШ, Оля Полякова розповіла, як відмовила міністру культури в інтимі. 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору