Ужгородка

Новини Закарпаття

Рятувальники ліквідували пожежу в столичній багатоповерхівці: одна людина загинула

Рятувальники ліквідували пожежу, яка сталася у столичній багатоповерхівці поруч із будівлею посольства США. Одна людина загинула. 

Деталі дізнавалася НАШ кореспондент Анна Осипенко. 

Зазначається, що о 18:03 пожежниками локалізовано загоряння та о 18:56 – ліквідовано. За попередніми даними, під час пожежі у квартирі постраждав чоловік, якого було передано фахівцям медичної служби та з опіками другого ступеню госпіталізовано до опікового центру. 

Зокрема, під час проведення розвідки, було виявлено тіло власника помешкання. 

“Через відсутність належного тиску у внутрішній мережі водопостачання будинку рятувальникам довелося прокладати рукавні лінії до місця пожежі. Також рятувальники витратили чимало часу, аби під’їхати до будівлі, адже двір був запаркований приватними автомобілями”, – йдеться у повідомленні  прес-служби ДСНС. 

На пожежі було залучено 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 52 особи особового складу. 

Нагадаємо, що у Києві на вулиці Ігоря Сікорського біля будівлі американського посольства спалахнули останні поверхи багатоповерхівки.

До місця події вже прибули рятувальники, проте деякі пожежні машини не могли дістатися через затори й запаркованих вулиць.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору