Ужгородка

Новини Закарпаття

Вплив Коломойського на Зеленського перебільшують – політолог

Політолог Петро Олещук заявив в ефірі НАШого телеканалу, що вплив бізнесмена Ігоря Коломойського на президента Володимира Зеленського значно перебільшують. 

Зазначимо, що екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан заявив, що Володимир Зеленський боїться ігнорувати дзвінки Ігоря Коломойського. 

Він переконаний, Коломойський має великий вплив на президента та його оточення. Водночас останній залежний від бізнесмена, бо той може вирішити чи не всі питання. 

Раніше міський голова Дніпра Борис Філатов заявляв, що вплив Коломойського значно перебільшують. Сам чиновник стверджує, з опублікованої телефонної розмови з олігархом вирізали фрагменти, де він грубо відповів співрозмовнику. 

“Вплив важко недооцінювати, тип паче, він комплексний. Зараз в нас чергові вибори, і там багато проектів, які так або інакше пов’язують з олігархами. Це черговий спосіб впливу. Ми не повинні забувати, що Корбан так само суб’єкт виборчої кампанії”, – наголосив політолог. 

За його словами, Геннадій Корбан пов’язаний з однією політичною силою, яка наразі вибудовує кампанію навколо критики влади. Тому суто в політичних цілях йому вигідно казати, що нинішня влада від Коломойського дуже сильно залежить. 

“Вся міфологія про якусь ексклюзивність в контексті Коломойського досить давно просувалася, зокрема, під час минулих виборів. Але є певні факти, які не дозволяють говорити про якийсь ексклюзивний вплив Коломойського як такого”, – підкреслив він. 

Як НАШ повідомляв раніше, політичний експерт Дмитро Корнійчук заявив, що президент Володимир Зеленський співпрацює з бізнесменом Ігорем Коломойським в Дніпрі на місцевих виборах.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору