Ужгородка

Новини Закарпаття

У МВС ініціювали збільшення штрафів за перевищення швидкості і встановлення нових камер. Відео

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в прямому ефірі на телеканалі НАШ заявив, що поліцейських машинах будуть встановлені прилади фіксації швидкості руху.

За його словами, за сто днів роботи завдяки штрафам бюджет поповнився на 101 мільйон гривень. Виписано більше 100 000 постанов штрафів.

“В цьому році проведений тендер Міністерства інфраструктури на закупівлю ще 120 камер, які ставляться на автострадах. На наступний рік планується ще 400 камер. Ці камери стаціонарні, усі місця їх встановлення мають бути відомі водіям, щоб водії понижували швидкість в цьому місці. У минулому році було 37 ДТП з тяжкими наслідками в місцях встановлення камер, в цьому році це 13 ДТП”, – додав він.

Він зазначив, що завданням міністерства не є штрафування водіїв, а зробити так, щоб вони зменшували швидкість.

Заступник голови МВС розповів, що у поліцейських машинах будуть встановлені прилади фіксації швидкості руху. Тобто, прилад буде фіксувати порушення швидкості руху автівок, які рухаються в попутному напрямку або у зустрічному.

“Ми звернулися до ВРУ і разом з депутатами внесли законопроект №2695. В ньому пропонується збільшити у шість разів штраф за перевищення швидкості у 50 км/год. Замість 510 грн – 3400 грн”, – додав Геращенко.

Як повідомляв НАШ раніше, у Києві під ОП переселенці з Донбасу і Криму вимагають надати їм житло.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору