Ужгородка

Новини Закарпаття

Олексій Навальний прийшов до тями після отруєння, він все пам’ятає

В Берліні в клініці “Шаріте” посилили охорону російського опозиціонера Олексія Навального. Він пам’ятає події, які передували отруєнню.

Про це повідомляє The Insider.

Як зазначається, стан Навального кращий, ніж можна було очікувати. Він пам’ятає події до того моменту, як втратив свідомість від болю в туалеті літака.

“Охорона госпіталю була посилена після того, як Навальний прийшов в себе. Відповідно до джерела, для зустрічі з Навальний треба подолати три кордони охорони. Вищий рівень безпеки (“Червона загроза”) був введений вчора саме після того, як стало ясно, що Навальний все пам’ятає, що робить його положення більш небезпечним”, – йдеться в повідомленні.

Тепер лікарі дозволяють впускати до опозиціонера відвідувачів, адже раніше його могла бачити лише дружина і лікарі. Останні припускають, що фізично Навальному вдасться відновитися як мінімум на 90%, а психічно він вже відновився практично повністю.

На думку лікарів, чоловік зміг вижити лише завдяки швидкій реакції пілотів, як і вирішити посадити літак в Омську.

Нагадаємо, що 20 серпня о 07:00 Олексій Навальний в аеропорту Томська пив чай, про що свідчить фото в соцмережах. Він очікував свого рейсу в Москву.

По дорозі в літак Навальний зробив селфі в автобусі зі своїми шанувальниками. На знімку політик був усміхнений, нібито відчуває себе добре і вже на борту йому стає погано.

Лайнер екстрено сів в Омську, політика ввели в стан штучної коми і підключили до апарату ШВЛ.

Як повідомляв НАШ раніше, кількість хворих COVID-19 в Україні наблизилась до 150 000.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору