Ужгородка

Новини Закарпаття

Експерти пророкують успіх “Динамо Київ” в матчі з “АЗ Алкмар”

Вже сьогодні, 15 вересня, київське «Динамо» прийме «АЗ Алкмаар» в матчі Ліги чемпіонів. Початок зустрічі – о 20:00 (МСК). Розберемо прогнози на матч разом з авторами спортивного порталу metaratings.tj

Зміст

  • 1″Динамо”: права на помилку немає
  • 2″АЗ Алкмаар”: відсутність практики може стати проблемою
  • 3″Динамо” – АЗ: історія особистих зустрічей
  • 4Прогнози на матч

“Динамо”: права на помилку немає

Нинішній тренер «Динамо» Мірча Луческу продовжить те, що в минулому сезоні почав Олексій Михайличенко – шлях до групового етапу Ліги чемпіонів. «Динамо» ледве-ледве завершило УПЛ 2019/20 на другому місці, так що зміна тренера була очікуваною.

Але ідея запрошення на пост головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу, була вельми сумнівним кроком керівників клубу. Фанати зненавиділи його ще до призначення – раніше Мірча відпрацював 12 років в «Шахтарі», головного конкурента клубу. Київ обіграв «Шахтар» в матчі за Суперкубок, але, здається, фанатів вже ніщо не зможе переконати. Дійшло до того, що руминец побоюється за своє життя, постійно зазнаючи переслідувань і ховаючись на базі «Динамо».

Що стосується безпосередньо футболу, то поки рано про щось говорити. Так, перемога 3: 1 в матчі за Суперкубок України, повинна була б виглядати солідно і вдохновляюще, але який може бути привід для оптимізму, якщо «Динамо» зараз стало театром бойових дій. Фанати не припинять. Залишається лише сподіватися, що 75-річному тренеру вистачить мужності і мудрості піти самому.

“АЗ Алкмаар”: відсутність практики може стати проблемою

Голландські клуби зараз ризикують стати жертвою власних рішень. Нідерланди одні з перших припинили національний чемпіонат, в результаті чого клуби кілька місяців були позбавлені ігрової практики (а якийсь час навіть не могли нормально тренуватися).

Команда АЗ «Алкмаар» зустріла дострокове завершення чемпіонату на другому місці, з 7 березня зіграла тільки один офіційний матч – 26 серпня здолавши в ранній кваліфікації ЛЧ чеську «Вікторію Пльзень». Там дуже пощастило – АЗ відігрався лише на 90 + 5 з пенальті і, скориставшись психологічною перевагою, в додатковий час забив двічі. У грі з «Динамо» «АЗ» допоможе тільки удача.

“Динамо” – АЗ: історія особистих зустрічей

Суперники зустрічалися тільки один раз – на груповому етапі Ліги Європи в 2010-му році. Тоді «Динамо» виграли обидва матчі, вдома і на виїзді (2: 0 і 2: 1 відповідно).

Прогнози на матч

Що б не відбувалося зараз в «Динамо», команда просто банально вище рівнем, ніж суперник. АЗ, довгий час позбавлений ігрової практики, мучився з «Вікторією Пльзень», і буде мучитися з «Динамо». Прогноз – перемога «Динамо» і прохід далі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору