Ужгородка

Новини Закарпаття

Бондаренко: Санкції проти Деркача є дуже низькою помстою від демократів

Народний депутат України V-VII скликань Олена Бондаренко прокоментувала опубліковані “плівки” нардепа Андрія Деркача, зазначивши, що п’ятий президент Петро Порошенко має сісти в тюрму.

Про це вона заявила в ефірі на телеканалі НАШ.

“Він (Деркач – ред.) Дон Кіхот, і я знімаю капелюх перед його “донкіхотством”. Тим більше нещодавно він в свою адресу отримав величезну порцію різних санкцій, в тому числі, щодо членів своєї сім’ї, що є дуже низькою помстою від демократів. Його цими речами намагалися зупинити від цієї прес-конференції”, – зазначила екс-нардеп.

Олена додала, що на Петра Порошенка повинні були завести кримінальні справи за фактом держзради.

“Чому в країні, де озвучуються подібні факти, чому ті “плівки”, на яких ми спостерігаємо всі ознаки державної зради першої особи, чому вони не стали предметом для розгляду силовими і правоохоронними органами в нашій країні? Чому до сих пір не заведені за фактом кримінальні справи?”, – сказала вона.

Як НАШ повідомляв раніше, нардеп Андрій Деркач опублікував нібито розмову кандидата на виборах президента США Джо Байдена з п’ятим президентом України Петром Порошенко, яка відбулася 16 листопада 2016 року.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору