Ужгородка

Новини Закарпаття

Економіст: Леонід Кравчук є професійним базікою і маніпулятором

Економіст Юрій Атаманюк заявив в ефірі НАШого телеканалу, що глава української делегації в ТКГ по Донбасу і перший президент України Леонід Кравчук є професійним базікою і маніпулятором, який перетворив технологічну країну в базар.

“У середовищі “слуг народу” з’являються люди, які реально хочуть вирішити питання. З’явився Сивохо, друг президента, давня історія, людина з Донбасу. При тому, що він, може, не професіонал. Але він щиро хотів. Але як самі ж в центрі міста, в своєму офісі, перед поліцією та іншими принизили, образили, побили і викинули”, – зазначив Атаманюк.

За словами економіста, Леонід Кравчук є професійним базікою і маніпулятором.

“Коли взяли Кравчука, звідки з’явився Кравчук? Кравчук – це професійний базіка і маніпулятор, який перетворив технологічну країну в базар. Коли серйозніший Кучма відмовився брати участь в цьому цирку, розуміючи, що ніхто не йде до світу, взяли Кравчука, щоб показати, дивіться, це ж перший президент”, – сказав він.

Як НАШ повідомляв раніше, глава української делегації в ТКГ Донбасом Леонід Кравчук прокоментував процес встановлення миру на Донбасі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору