Ужгородка

Новини Закарпаття

Добкін про інтерв’ю Солов’я: Це маячня божевільного

Народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін прокоментував слова російського політолога Валерія Солов’я, який в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону розповів нібито інсайд про те, що в 2014 році Михайлу Добкіну, Геннадію Кернесу, Павлу Фуксу і Юрію Діменту дали 500 млн доларів з передбачуваних 2 млрд доларів за те, щоб ті здали Харків Росії.

Деталі він розповів в ефірі НАШого телеканалу.

“Я сам був здивований, але не тому, що сказав Соловей, але потім це почали ретранслювати, і мене почала дивувати інша ситуація. Чому Гордон Дмитро Ілліч бере інтерв’ю дуже часто у відомих таких, значущих людей, причому бере тоді, коли складно це зробити. У Зеленського, коли той був кандидатом, у Стрєлкова, у Богдана чотирьохгодинне, у Лукашенка, а тут з’являється напівбожевільний міський”, – сказав екс-нардеп.

За словами Добкіна, він сприймає Валерія Солов’я як командира космічного корабля, який називається “літаюча тарілка”.

“Це маячня божевільного. Він так зіставляє. Якщо на Гєну (Кернеса – ред.) був замах, його поранили, значить, він не віддав ті гроші, які йому дали росіяни за переворот. Я повернув, Дімент помер, і цей негідник користується цією ситуацією, кажучи про те, раз він не віддав гроші – його вбили. Не зіставляє навіть тимчасові відрізки, коли це сталося”, – підкреслив він. 

Як НАШ повідомляв раніше, нардеп попередніх скликань Михайло Добкін заявив, що відніс документи в Харківську виборчу комісію як кандидат в мери Харкова.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору