Ужгородка

Новини Закарпаття

Верещук: Ніколи не чула, щоб “Слуги народу” вели паралельний підрахунок на виборах

Народний депутат Ірина Верещук прокоментувала заяву нардепа Олександра Корнієнка про те, що “Слуги народу” будуть вести паралельний підрахунок голосів на місцевих виборах.

Про це вона розповіла в ефірі програмі “МАКСИМУМ” з Максом Назаровим на телеканалі НАШ. 

“Я ніколи не чула, щоб партія влади вела паралельний підрахунок, бо це наче ми маємо сумніви у наших ДВК і в тому, що відбувається у виборчому процесі. Але в нас зараз парадоксальний час, коли у влади немає своїх медіаплатформ, коли у влади немає грошей, мається на увазі тіньових грошей, які є в опозиції. Влада тут дійсно виглядає як Інституція, яка мусить оборонятися”, – наголосила політик. 

Також Верещук додала, що “Слуга народу” наразі не веде наступальну кампанію. 

“Ми радше обороняємося від нападок, які ви зараз перерахували як персональних, так і колективних щодо парламенту, президент так постійно під шквалом критики, мегатонами бруду, який ллється відусюди. Зрозуміло, що це не є позиція тих, хто наступає. Але це все зміниться. Я сподіваюсь, після місцевих виборів ми отримаємо всю повноту влади”, – підкреслила Ірина Верещук. 

Як НАШ повідомляв раніше, нардеп Юрій Камельчук прокоментував вихід колеги Миколи Галушкова з партії “Слуга народу” через нібито продаж місць у списках політичної сили на місцевих виборах.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору