Ужгородка

Новини Закарпаття

Вітольда Фокіна вивели зі складу української делегації в ТКГ

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Вітольда Фокіна від виконання обов’язків першого заступника голови української делегації в Тристоронній контактній групі.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

В ОП заявили, що робота в ТКГ продовжиться на основі чіткого розуміння повного контролю Росією окупованих територій України.

“Представляти державу на будь-якому рівні – це не шанс для особистих поглядів та амбіцій, це – безумовний обов’язок втілювати в життя позицію держави та інтереси українського народу”, – йдеться в повідомленні.

На сайті голови держави вже з’явився указ про звільнення Фокіна, який набирає чинності з дня опублікування:

“Ha часткову зміну статті 2 Указу Президента України від 5 травня 2020 року № 167 “Про делегацію України для участі у Тристоронній контактній групі» (зі змінами, внесеними Указами від 30 липня 2020 року № 302, від 18 серпня 2020 року № 327) вивести зі складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі В.Фокіна, увільнивши його від виконання обов’язків першого заступника глави делегації”.

Також в ОП закликали членів делегації працювати “24/7” для досягнення мети.

перший заступник голови української делегації у ТКГ з урегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін заявив, що не бачить альтернативи мінським угодам. На його думку, на Донбасі не ведеться війни між Україною та Росією.

Як повідомляв НАШ раніше, Рада припиняє роботу на місяць через спалах COVID-19.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору