Ужгородка

Новини Закарпаття

Радник Міністра оборони Вірменії: Туреччина використовує бойові літаки, які бомбардують мирне населення

Радник Міністра оборони Вірменії, директор фонду “АРАР” Джордж Табакян розповів про роль Збройних сил Вірменії в конфлікті з Азербайджаном.

Деталі він розповів в ефірі на телеканалі НАШ.

“Уже п’ятий день як тривають військові дії, дуже напружені бої. І дуже важливо відзначити роль Туреччини в цих діях, тому що ми зараз не проти Азербайджану, а проти Азербайджану і Туреччини”, – поінформував він.

Табакян зазначив, що за останні 10 днів кожен день Туреччина загрожувала на дуже високому рівні Вірменії і населенню Азербайджану.

“Сьогодні роль Туреччини дуже явна, в цьому немає нічого прихованого. У нас на даний момент дуже багато найманцем ІГІЛу, які борються з боку Азербайджану портив нас. Це теж не секрет. Також Туреччина використовує літаки F-16 проти нашого мирного населення, сіл і міст. Ці літаки були на військових навчаннях протягом місяця. І, на жаль, ми втратили першого льотчика два дні тому”, – розповів Джордж Табакян.

Як НАШ повідомляв раніше, надзвичайний і повноважний посол Вірменії в Україні Тигран Сейранян заявив про фіксування участі Туреччини в конфлікті між Азербайджаном і Вірменією.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору