Ужгородка

Новини Закарпаття

Альфа-Банк Україна та АСТАРТА уклали партнерську програму для агровиробників

У рамках спільної партнерської програми Альфа-Банк Україна та агропромхолдинг «Астарта-Київ» пропонують агровиробникам кредит до 7,5 млн гривень без застави

Центр партнерської взаємодії компанії «Астарта-Київ» продовжує розширювати можливості партнерської програми для сільгоспвиробників. До екосистеми компанії приєднався один із провідних банків України — Альфа-Банк.

Альфа-Банк Україна займає сильні позиції в обслуговуванні агропромислового комплексу та постійно працює над розширенням вигідних умов для аграріїв. Завдяки глибокій агротехнічній експертизі Альфа-Банк Україна пропонує швидку процедуру прийняття рішення та постійно розширює продуктову лінійку.

За умовами програми агровиробники мають можливість отримати на вигідних умовах кредит від Альфа-Банку Україна під договір поставки зерна майбутнього врожаю з агропромхолдингом «Астарта-Київ».

Партнери гарантують швидкість при розгляді заявок та оперативність при прийнятті рішень. Максимальна сума кредиту може становити 7,5 млн гривень. Під час оформлення кредитного договору не потрібна застава, лише порука власника бізнесу (агровиробника).

Для отримання кредиту агровиробнику необхідно:

  • узгодити з «Астарта-Київ» умови поставки зерна майбутнього врожаю (культура, кількість, термін поставки, базис поставки);
  • отримати від Альфа-Банку Україна попереднє рішення щодо надання кредиту;
  • надати банку повний пакет документів для оформлення кредиту та відкрити у ньому рахунки (UAH та/або USD);
  • укласти з «Астарта-Київ» договір поставки зерна майбутнього врожаю;
  • укласти з Альфа-Банком Україна кредитний договір із пільговою відсотковою ставкою та отримати кредитні кошти;
  • поставити «Астарта-Київ» зерно й отримати кошти за ринковою ціною.

Читайте: Opel Combo Life: комфорт, зручність в управлінні та відмінна керованість

Центр партнерської взаємодії «Астарта» створений для розвитку екосистеми бізнесів, пов’язаних з агровиробництвом і торгівлею сільськогосподарською продукцією, забезпеченням агровиробників ресурсами, наданням послуг та консультацій. Долучаючи до партнерських програм нових учасників, Центр пропонує аграріям більш комплексні можливості для підтримки та розвитку їхнього бізнесу. В партнерських програмах також беруть участь дочірні та афілійовані підприємства «Астарта-Київ», зокрема це елеваторні послуги, давальницька переробка цукрових буряків, закупівлі врожаю, страхування, програмне забезпечення для управління агробізнесом (AgriChain) та інші можливості за потреби партнерів.

Детальніше про Центр партнерської взаємодії можна дізнатися тут.

Альфа-Банк Україна — український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України Альфа-Банк Україна є системно важливим банком і входить до топ-10 фінансових установ країни за обсягом активів. Банк займає провідні позиції в усіх ключових сегментах банківського ринку та є однією з найбільш стійких і надійних фінустанов України.

Нагадаємо, раніше Landlord повідомляв про те, що Центр партнерської взаємодії АСТАРТА запрошує до співпраці

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору