Ужгородка

Новини Закарпаття

У Львові деякі школи перейшли на дистанційну форму навчання через Covid-19

У Львові у зв’язку з несприятливою ситуацією з коронавірусом Covid-19 деякі школи перейшли на дистанційну форму навчання. 

Деталі дізнавалася НАШа кореспондентка Соломія Байдака. 

Зазначається, що Міністерство освіти та науки пропонує українським навчальним закладам з 15 жовтня перейти на дистанційне навчання. 

“Дистанційна форма навчання – це одна з форм навчання, яку ми вже випробовували ще в минулому навчальному році під час нашого карантину. В цьому році ми так само вже частково проводили заняття за цією формою. На даний час в нас один клас знаходиться на дистанційному навчанні у зв’язку з тим, що одна дитинка минулого тижня отримала позитивний тест на Covid-19. Навчання проходить у форматі Zoom у відеоконференції, діти виходять з нами на зв’язок, проводимо з ними уроки”, – розповіла в. о. директора львівського ліцею №8 Любов Кузьмінська. 

За совами вчителів, “живий” урок – найкращий варіант навчання дітей. 

“Це найкраще, що може бути, коли діти переді мною, це все очі в очі, живе спілкування. Навіть коли вчитель дійсно володіє дистанційними методами навчання, все одно таке навчання є найкраще”, – наголосила вчителька ліцею. 

Як НАШ повідомляв раніше, адаптивний карантин в Україні продовжать до кінця 2020 року.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору