Ужгородка

Новини Закарпаття

Яйця, горілка і безкоштовний тест на Covid-19: як кандидати підкуповують українців перед виборами

В Україні поліцейські склали близько тисячі протоколів правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Деталі розповіла НАШа Ольга Веремій.

Зазначається, що у Харківській області кандидат у мери від “Слуги народу” Костянтин Жидков проводив безкоштовні тести на Covid-19. У відповідь на закид опонентів, нардеп відповів, що оплачує тести зі своїх заощаджень і може надати квитанції.

Зокрема, у Черкаській области кандидат у депутати сільради від радикальної партії на дні козака особисто наливав людям спиртні напої. А от у Рівному містянам роздавали курячі яйця. Тим часом у Чернігові в обмін на персональні дані людям дають лампочки. Демократична партія угорців України возила сотню виборців на екскурсію на Закарпаття.

“Сила і честь” закликає довіряти Ганні Григор’євій, але чомусь на фото Ігор Смішко. Це помилка типографії чи так задумано – невідомо. “Слуги народу” пропонували зробити Житомир успішним завдяки освіченим людям, а от на бордах поки освідчені.

Особливою окрасою передвиборчої кампанії є жінки. Придивившись до списку кандидатів, можна побачити чимало дружин політиків. Марина Порошенко очолює список “ЄС” до Київради. У “слуг” першої йде Євгенія Кулеба – друга половина міністра закордонних справ.

Росіта Ляшко складає їм конкуренцію також у столиці. А от по 208 округу, де балотується її чоловік, на Чернігівщині, де обиратимуть депутата в парламент, балотуватиметься й Людмила Давиденко – дружина загиблого Валерія Давиденко.

Як НАШ повідомляв раніше, на всенародне опитування винесуть тему посилення покарання за корупцію у зв’язку з відсутністю системної ефективної боротьби проти неї.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору