Ужгородка

Новини Закарпаття

Медвєдєва: Хто буде вкладати інвестиції у Донбас, де йде війна

Блогерка Олеся Медведєва в прямому ефірі на телеканалі НАШ заявила, що ніхто не захоче інвестувати у Донбас, адже там йде збройний конфлікт.

Мова йшла про друге питання на всеукраїнське опитування від президента Володимира Зеленського в якому йшлося про вільну економічну зону на Донбасі.

“Стосовно самої мотивації. І “слуги народу” прекрасно розуміють, чому це було зроблено саме перед виборами. Є питання, які направлені на виборця. Це є так називаємий замінник миру на Донбасі – це вільна економічна зона. Знову ж таки, немає ніякої законодавчої бази під. Хто буде ставити в регіон, де є війна? Цим питанням теж ніхто не задається”, – заявила вона.

На її думку, останнє питання (про доступ військових баз на території України) формує усі вище питання і є основним.

“Якщо ми подивимось, що було раніше – навчання НАТО, зустріч Зеленського з представником служби розвідки в Британії МІ-6. Тут Джо Байден заявив, що будучи президентом, він буде поставляти летальну зброю в Україну. Ми будемо просити в них зброю. Вони нам її дадуть. І по суті складається враження, що нас втягують в якусь військову історію, в якій українці не хочуть брати участь. Але відповівши на ці питання, вони побічно дадуть своє схвалення”, – додала Медвєдєва.

Як повідомляв НАШ раніше, Харків внесли до “червоної” зони карантину.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору