Ужгородка

Новини Закарпаття

Баталії в Офісі президента: як Андрій Єрмак прибирає “невигідних” людей з влади

На початку цього року крісло глави Офісу президента зайняв Андрій Єрмак. За даними “УП”, ще до формального призначення Єрмак почав відсторонювати тих, кого вважав людьми Богдана. Під удар потрапив попередній уряд на чолі з Олексієм Гончаруком, а Руслан Рябошапка втратив крісло Генпрокурора. 

Деталі розповіла НАШа Ольга Веремій. 

Раніше Єрмак був виконавчим продюсером студії “Кварталу 95” а також є давнім другом родини президента України. Подейкують, Трофімов залишить свій пост після місцевих виборів. Радник Єрмака Михайло Подоляк пояснив причину можливого його звільнення. 

“Трофімов повинен був посилювати губернаторів. Тобто коли губер приїжджає і каже, що “ось у мене така історія”, то Трофімов мав бути на його боці. Як я бачу, Трофімов самоусунувся від цієї проблеми. Губернатори бовтаються самі по собі, не зовсім розуміють свій функціонал”. 

Сам глава ОП відхрестився від кадрових перестановок на Банковій. Між тим, внутрішній конфлікт в оточені Зеленського розпочався ще раніше. Трофімов в одному з інтерв’ю заявив, що погодився б стати наступним керівником ОП замість Андрія Єрмака й прокоментував скандальні плівки. Мовляв, це стало вразливим ударом для Зеленського. 

Джерела “УП” кажуть, що майбутнє Трофімова висить на волосині, коли Єрмак навпаки зміг укріпити свої позиції. Його називають монополістом. 

Як НАШ повідомляв раніше, в Офісі президента пояснили, що канабіс в медичних цілях вже використовується в багатьох країнах світу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору