Ужгородка

Новини Закарпаття

Чорна п’ятниця – свято для гіків

На перший погляд, словосполучення “чорна п’ятниця” звучить досить загрозливо.

Насправді це лише день, коли магазини пропонують колосальні знижки на товари. За звичаєм подія відбувається після Дня подяки (четвертий четвер листопада) і відкриває сезон різдвяних розпродажів. Традиція зародилася на східному узбережжі США 200 років тому. Але лише відносно недавно тенденція з’явилася і в Україні. Чорна п’ятниця 2020 року відбудеться 27 листопада. З цієї нагоди більшість магазинів пропонує покупцям традиційні акції та знижки на всілякі товари, включаючи гаджети та аксесуари. Це відмінний привід втілити мрії, підвищити якість дозвілля і порадувати близьких подарунками.

Зміст

  • 1Гаджети для гіків
  • 2Настав час грати самостійно

Гаджети для гіків

Техніка займає далеко не останнє значення в гік-культурі. Але ціни на гаджети і девайси часом сильно кусаються. Доводиться задовольнятися стареньким смартфоном з розбитим екраном і древнім ноутбуком, чий шум порівняємо зі злетом реактивного літака. Про самостійне проходження сучасних ігор можна забути, тут нас виручать летсплеі. Ніхто не сперечається, що дивитися ігрові стрім вкрай захоплююче. Але грати самому – заняття куди більш захоплююче. Неможливо де-небудь зустріти гіка, який не мріє про передовий комп’ютер або консоль.

Осінь 2020 насичена релізами нових ігор. Для повного та максимально комфортного занурення гікам і геймерам будуть потрібні потужні консолі і ПК. На щастя, в Чорну п’ятницю все, що залишалося за межею мрій, стає цілком реальним і доступним.

Настав час грати самостійно

У 2020 році Чорна п’ятниця стала особливо очікувана не тільки для гіків, але і для всіх фанатів ігрової індустрії. Йдеться про нову PlayStation. Передова консоль від Sony виходить на початку листопада. Ви легко можете стати одним з перших геймерів, які отримають приставку нового покоління.

Не варто забувати і про попередню PlayStation, адже вона залишається актуальною. Sony подбали про різноманіття видань консолі. Так ви можете отримати з приставкою різні ексклюзивні ігри або колекційні фігурки.

Але не на одних лише консолях будується ігрова індустрія. Завдяки Чорній п’ятниці можна обзавестися новим ПК, будь то ноутбук або стаціонарний комп’ютер. Розпродаж – це ще й чудова нагода прокачати своє залізо, купивши нові комплектуючі для ПК. Що може бути краще, ніж запустити RDR 2 на максималку?

Неймовірне різноманіття товарів можна знайти на Comfy.ua.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору