Ужгородка

Новини Закарпаття

Водитель, устроивший смертельное ДТП в центре Киева, задержан, – Геращенко

Правоохоронці затримали водія, який скоїв смертельне ДТП в центрі Києва.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

За його словами, за кермом джипа Land Rover перебував Юрій Н. 1954 року народження.

“У нього відбираються проби крові і сечі для перевірки факту, чи не перебував він під дією наркотичних або лікарських препаратів. Тест драгером не показав наявність алкоголю в крові. Але більш точні результати дасть аналіз крові і сечі”, – повідомив він.

Також слідчі пред’являть чоловікові підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил дорожнього руху, яке спричинило за собою загибель декілької осію. 

Геращенко додав, що водій після затримання дав свідчення. За словами чоловіка, він втратив свідомість і втратив контроль над управлінням автомобілем.

Нагадаємо, що 30 жовтня на столичному Майдані Незалежності відбулося масштабне ДТП, в результаті якого загинули дві людини, ще троє отримали травми.

Зазначається, що водій Land Rover наїхав на обмежувальні конуси, після чого некерований автомобіль виїхав на Майдан незалежності і в’їхав у натовп людей. Далі позашляховик поїхав на проїжджу частину і зіткнувся з, щонайменше, 4 авто.

Як НАШ повідомляв раніше, в Київській області в аварії загинула одна жінка і один чоловік госпіталізований, які є членами виборчої комісії.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору