Ужгородка

Новини Закарпаття

Екс-міністр економіки назвав три варіанти, чому Зеленський подав законопроект, суперечливий Конституції

Екс-міністр економіки України Віктор Суслов в ефірі НАШого телеканалу назвав три можливий варіанти, чому президент Володимир Зеленський подав законопроект, який суперечить Конституції.

“Насправді, є три можливих варіанти, які можуть обговорюватися. Один варіант, про який ви говорите. Вороги в команді Президента намагаються його публічно підставити з метою того, щоб він був звинувачений у спробі державного перевороту і відсторонений від влади”, – зазначив він.

За словами Суслова, команда Зеленського не може не помічати, що законопроект Президента повністю суперечить Конституції України.

“Другий варіант. Вони настільки слабо освічені, вся ця команда, і не вміють мислити логічно, що вони щиро не бачать того, що їх законопроект повністю суперечить самій Конституції. Але в таку тупість президентської команди я не повірю”, – сказав екс-міністр .

Також екс-міністр економіки розповів і про третій варіант, метою якого є вивести країну з-під зовнішнього управління.

“Але можливий і третій варіант, який м’яко в деяких експертних оцінках звучить, що насправді це все гра. Гра, коли дії КС з президентом узгоджені. І метою висувається така глибока патріотична ідея, що президент вирішив вивести країну з-під зовнішнього управління. А як можна вивести? Прямо він не може виступати проти наших іноземних благодійників, що ось, він за спиною Конституційного суду, який ліквідує систему контролю і нагляду над українською елітою, що ця еліта хоче бути самостійною”, – підкреслив він.

Як НАШ повідомляв раніше, в Конституційному Суді України 2 листопада відбудуться збори суддів Конституційного Суду України.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору