Ужгородка

Новини Закарпаття

Качура: Я не готовий підтримати законопроект Зеленського про розпуск КСУ

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Качура не буде голосувати за закон, який ініціював Президент Володимир Зеленський щодо перезавантаження Конституційного суду України. 

Про це він заявив 2 листопада під час спілкування з журналістами у КВЦ “Парковий”, трансляцію вів телеканал НАШ. 

“Мабуть, нам треба в партнерському діалозі знаходити єдине правильне рішення. Тому що якщо так станеться, що буде винесено законопроект, який був внесений Президентом, Президент України повинен розуміти, що точно він буде підтриманий”, – наголосив депутат. 

За його словами, “Слуги народу” готові в цілому підтримати законопроект Володимира Зеленського. 

“Поки що я бачу, що фракція готова підтримати в цілому той законопроект в першому та другому читанні, який був внесений Президентом України для повного перезавантаження Конституційного суду. І розпочав процес щодо формування нового складу КС. Це моя публічна позиція – я не готовий наразі підтримувати дану законодавчу ініціативу, тому що я бачу ризики цього”, – підкреслив політик. 

Як НАШ повідомляв раніше, Президент Володимир Зеленський допускає розпуск Верховної Ради. Він не виключає, що відмова “Слуги народу” від підтримки його рішення щодо звільнення суддів Конституційного суду може стати причиною для цього.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору