Ужгородка

Новини Закарпаття

ЦВК призначила другий тур виборів мерів у 14 містах: дати проведення

В Україні встановлено результати виборів депутатів 585 місцевих рад та 687 сільських, селищних, міських голів. Водночас у 14 територіальних громадах з кількістю виборців понад 75 тисяч в 11 регіонах України призначене повторне голосування з виборів міського голови.

Про це свідчать дані ЦВК. 

Так, 15 листопада повторне голосування відбудеться у Волинській (м. Луцьк), Донецькій (м. Краматорськ), Одеській (м. Одеса), Сумській (м. Суми) та Хмельницькій (м. Камʼянець-Подільський) областях.

Зокрема, 22 листопада 2020 року таке голосування відбудеться у Дніпропетровській (м. Дніпро і м. Кривий Ріг), Донецькій (м. Словʼянськ), Закарпатській (м. Ужгород), Київській (м. Бровари), Львівській (м. Дрогобич і м. Львів), Полтавській (м. Полтава) та Рівненській (м. Рівне) областях.

Також на 15 листопада 2020 року призначене повторне голосування з виборів міського голови в м. Українка Київської області.

Як НАШ повідомляв раніше, ексглава КМДА Олександр Попов заявив, що кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський може бути проектом Вадима Столара на місцевих виборах.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору