Ужгородка

Новини Закарпаття

Агро — це круто! Цим треба жити, дихати та відчувати! — Ольга Іванченко

Що потрібно для того, аби досягти успіху у кар’эрі та в одночас створити справжній родинний затишок. Правила успіху в бізнесі та в житті від заступниці директора господарства «Агросс+»

Для того щоб досягти успіху в аграрній сфері, замало лише теоретичних знань та навичок. Потрібна ще й глибока інтуїція, яка базується на вмінні приймати своєчасні правильні рішення. Здатність відчувати кожне поле, кожну культуру й усвідомлювати власну відповідальність. Про це розповіла Ольга Іванченко, заступниця директора господарства «Агросс+» у Дніпропетровській області, в ексклюзивному інтерв’ю у проєкті #ЯБерегиня.

Свого часу Ольга Іванченко пройшла непростий шлях від агронома-початківця до заступниці директора компанії. Її історія це яскраве підтвердження того, що відповідальна цілеспрямована людина завжди досягне успіху.

«Коли мені запропонували стати керівницею господарства, звісно, я вагалася і радилася з рідними. Проте такий шанс для професійного зростання випадає не щодня, тому я прийняла пропозицію. Я не боялася відповідальності, оскільки швидко навчаюся, і не мала сумнівів, що впораюся», — згадує вона.

Читайте: Ольга Іванченко: Прямо в ціль

Героїня проєкту намагається поєднувати роботу і родинне життя, буквально працюючи в режимі 24/7. Утім вона жодного разу не пошкодувала, що обрала саме такий непростий шлях.

Справа, за її словами, не лише у матеріальному благополуччі, але і в душевному комфорті та рівновазі — стає моторошно, коли усвідомлюєш, що багато людей ходить на роботу, яка їм не до душі, лише тому, що так треба.

Запорукою успішної роботи є відкрита здорова атмосфера та професіоналізм колег, впевнена Ольга Іванченко.

«Я отримую задоволення від кожної миті, проведеної зі своєю командою. У нас працюють 50 робітників. Кожен з них — досвідчена людина, професіонал, і на них завжди можна покластися. Якщо щиро, то працювати в чоловічій команді — одне задоволення. Не потрібно сваритися, кричати, бо хлопці не хочуть мене підводити, — поділилася Ольга Іванченко. — Але я б не поділяла членів своєї команди на чоловіків та жінок — передусім це люди. А люди — це скарб»!

 

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору