Ужгородка

Новини Закарпаття

Новообраний голова ОТГ на Закарпатті від “Слуги народу” попався на хабарі. На Банковій відреагували

В Закарпатській області затримали на хабарі голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича. Він був переобраний на посаду від партії “Слуга народу”.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора та Офісу президента.

Чиновник вимагав від керівника фірми 80 тисяч гривень за безперешкодну участь підрядника у тендері по об’єктах інфраструктури.

У Нацполіції заявили про затримання спільника Попелича, що також входить до партії “Слуга Народу”. Чоловікам інкримінують частину 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабаря в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Їм загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

“Звичку хабарників та авантюристів перефарбовуватись та підлаштовуватись під кожну нову владу потрібно жорстко викорінювати. Також залишились позаду часи, коли влада давала вказівки правоохоронцям шукати будь-які зачіпки для переслідування виключно опозиції. Усі мають бути рівними перед законом”, – повідомили в ОП.

Як повідомляв НАШ раніше, Зеленський попросив Німеччину допомогти з поставками вакцини від Covid-19.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору