Ресторатор про “карантин вихідного дня”: Закрити вихідні – рівносильно занепаду і великих збитків

Ресторатор Валерій Созановський прокоментував в ефірі НАШого телеканалу введення Кабміном карантину вихідного дня.

“Вихідні – це 30-50% всього обороту. І закрити вихідні – це рівносильно занепаду і великих збитків. Тому що ресторанний бізнес, особливо після весни, це стало ще більш довге планування. У нас і постачальники, і зміни хлопців. І коли ти дізнаєшся новину, і через тиждень тебе можливо закриють, ти такий: “Опа!” – зазначив він.

Созановський додав, що єдина його вимога – щоб почався діалог з владою.

Як НАШ повідомляв раніше, Кабінет міністрів прийняв рішення ввести “карантин вихідного дня” з 00:00 суботи 14 листопада.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *