Ужгородка

Новини Закарпаття

Степанов про “72-годинну п’ятницю” в “Епіцентрі”: Хочете покуражитися – поїхали у реанімацію

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов обурився відмовою мережі торгових центрів “Епіцентр” дотримуватися карантину вихідного дня.

Про це він повідомив під час брифінгу 12 листопада.

Також міністр закликав уряд відреагувати на цю заяву.

“Вчора на засіданні уряду було прийнято рішення щодо запровадження в Україні “карантину вихідного дня”. І скажу вам відверто, мене просто обурив пост у соціальних мережах від “Епіцентру”. Як там було? Продовжуємо п’ятницю 72 години. Хочете покуражитися? Хочете робити фарс на здоров’ї людей? То якщо хочете покуражитися – поїхали зі мною в реанімацію! Покуражтесь перед людьми, які помирають кожного дня. Покуражтеся перед людьми, в очах яких єдине: “Допоможіть, будь ласка”, Покуражтесь перед лікарями, які кожного дня роблять усе, щоб зберегти життя людей”, – заявив він.

Степанов додав, що в лікарнях кожного дня медики борються за життя людей і плачуть коли молодих людей не вдається врятувати.

“Я впевнений, що мої колеги по уряду, які відповідають за контроль, дадуть відповідь на цей фарс і цинізм”, – підкреслив він.

Нагадаємо, напередодні Кабмін вів карантин вихідного дня. По суботах і неділях можуть працювати лише продуктові магазини й пошта, аптеки й ветеринарні аптеки, автозаправки й автосервіси.

У “Епіцентрі” відреагували:

“Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне”.

Також у мережі додали картинку з написом: “Увага! Вводимо 72-годинну п’ятницю!”.

Як повідомляв НАШ раніше, Степанов розповів, коли в Україні з’явиться вакцина від коронавірусу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору