Ужгородка

Новини Закарпаття

Скандал: Міністр Криклій приїхав на зустріч з прем’єром Казахстану з фальшивим ПЛР-тестом

У міністра інфраструктури України Владислава Криклій і посла України в Республіці Казахстан Петра Врублевського в четвер, 12 листопада, повинна була відбутися зустріч з прем’єр-міністром Республіки Казахстан Аскаром Маміним.

Згідно з протоколом служби безпеки прем’єр-міністра Республіки Казахстан, в період пандемії у всіх контактуючих з прем’єр-міністром осіб повинен бути при собі негативний ПЛР тест на Covid-19.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій і посол України в Казахстані Петро Врублевський приїхали на зустріч з фальшивими ПЛР-тестами.

Як повідомляє наше джерело в Комітеті національної безпеки республіки Казахстан, те, що довідки фальшиві, з’ясувала служба безпеки прем’єр-міністра Аскара Мамина.

За підсумком Криклій і Врублевського на зустріч з прем’єром Казахстану не впустили і якщо інформація потрапить в публічну площину, Україну чекає великий дипломатичний скандал.

Як НАШ повідомляв раніше, Президент України Володимир Зеленський заявив, що зустріч радників “нормандської четвірки” відбудеться 13 листопада.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору