Ужгородка

Новини Закарпаття

Реально робоча стратегія ставок на віртуальний футбол парі матч у 2020 році

Кіберспортивні дисципліни сьогодні в тренді. Особливо популярним став віртуальний футбол в нинішньому році. Багато хто відкрив для себе нове поле для вигідних і регулярних ставок. Букмекер Паріматч пропонує широкі можливості, хорошу розпис і регулярні розіграші. Битися об заклад можна щодня, а результат стає відомий дуже швидко. Головне попередньо вивчити про віртуальний футбол ліга ставок секрети, а також підібрати підходящу стратегію гри.

Зміст

  • 1Особливості віртуального футболу
  • 2Перегляд дистанції – запорука успішних ставок
  • 3Типи ставок і кращі стратегії

Особливості віртуального футболу

Поширеною помилкою є підміна специфіки віртуального футболу на особливості кіберспорту. Це принципово різні напрямки, які вимагають застосування індивідуальних стратегій за ставками. Якщо знати про віртуальний футбол парі матч секрети, то робити виграшні ставки не складе труднощів.

Важливо зрозуміти, що в віртуальному футболі:

  • Немає ніяких реальних матчів або прив’язки до них.
  • Не проводиться симуляцій або поєдинків в FIFA або PES.
  • Результат матчу формується за допомогою генератора випадкових чисел і подій за 5 хвилин.

Віртуальний футбол найближче до ігрових автоматів. Однак замість комбінацій, генератор збирає матч з подій – штрафний, незабитий пенальті, гол з 30 метрів, видалення. Ключовою відмінністю від казино є незацікавленість букмекера в будь-якому результаті.

Матчі дійсно генеруються чесно на базі комбінації випадкових подій, а контора отримує маржу при будь-якому результаті. Тому робоча стратегія на віртуальний футбол парі матч повинна бути заснована на теорії ймовірності. Тільки так можна буде вийти в плюс на довгій дистанції.

Перегляд дистанції – запорука успішних ставок

Невірно вважати віртуальний футбол повністю випадковим, адже в ньому використовуються складні генератори. Наприклад, Паріматч фактично є футбольними менеджерами. Враховується маса параметрів – форма гравців, втома, виконавська майстерність, відмінності в тактиці. Тому так важливо вивчати методики в парі матч віртуальний футбол як виграти.

Також як в реальному футболі сильна команда начебто Іспанії, ймовірно, обіграє Молдову. Однак в середньому варіативність результатів значно вище ніж на стадіонах або навіть киберспорте.

Успішні ставки можна робити лише після вивчення матчів на дистанції. Перегляду подій і результатів. Оцінки втоми і форми команд. Ці параметри мають дуже високу вагу при генерації подій і їх наслідків.

Типи ставок і кращі стратегії

Паріматч використовує класичний шаблон з можливими ставками. Доступно визначення переможця, фори, першого гола і точного рахунку. Розіграші матчів йдуть постійно і дуже швидко. Рекомендується подивитися 10-15 турів, оцінити варіативність результатів і лише після цього починати ставки.

Є не одна стратегія ставок на віртуальний футбол парі матч. Наприклад, наздоганяння, флет і мартінгейл. Але новачкам краще використовувати такі системи:

  • Тільки перший гол. Досить часто середняк або слабка команда відкриває рахунок. Після аналізу ситуації в віртуальному турнірі, реально добре вигравати на такому типі ставки.
  • Тотал більше. Прибуткова стратегія на основі статистики та календаря. Наприклад, Іспанія забиває за 15 турів 52 м’ячі – це більше 3 голів за матч. Після програшу, нульовою нічиєю або 1-0 і робиться тотал більше з високою ймовірністю заходу ставки.
  • Протихід. Велика кількість матчів дозволяє збирати комбінації експресів і ординара на протилежний результат, який мінімізує втрати, а то і забезпечить гарний прибуток.

Віртуальний футбол радує подіями під ставки круглий рік, причому з відмінними коефіцієнтами і можливостями для виграшу навіть новачкові. Головне розуміти загальну суть розіграшу, подібного ігровому автомату, ретельно аналізувати статистику і підбирати оптимальні ставки в Паріматч.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору